Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

2e bezoek aan het Landschaftspark in Duisburg (3 mei 2019).

Omdat ik bij het vorige bezoek (29 oktober 2018) al merkte dat je niet alles in één keer kunt zien, nog een keer een bezoek gedaan aan dit park. Ging ik in oktober 2018 gelijk naar de gebouwen (het hoofdterrein), nu eerst de omgeving meer verkend, waardoor ik o.a. de skatebaan ontdekte met alle graffiti, allerlei mooie tuinen   en oude spoorzaken en een paar bijbehorende gebouwen en wagons. Rond 12 uur gearriveerd en rond 23:30 weer vertrokken. Avondfoto's gemaakt vanaf de 75 meter hoge hoogoven nr 5. Mooie trip samen met fotovriend Jean-Paul Oppermans. 

#foto_fred #Landschaftspark #Duisburg 

 

75 meter hoog "uitzicht over een deel van Duisburg"

Een gered hekje wat nu een nieuwe toekomst krijgt.

wissel geklemd op een andere manier.

de natuur neemt het over.

Heel raar, ineens waren wij in een gedeelte waar je niet komen mocht. Nergens bordjes, maar aan de situatie was het wel duidelijk te zien, hier komt normaal nooit iemand. Wij waren via het podium afgedaald. Op het podium komen normaal geen bezoekers. Op de terugweg zagen wij de nooduitgang, om in geval van nood het podium te kunnen verlaten.

Gekleurde kranen

ook hier slotjes.

Handen wassen, wat zou er uit de kraan links gekomen zijn?

spiegelingen

spiegelingen

spiegelingen

spiegelingen

spiegelingen

spiegelingen

Graffiti op 75 meter hoogte.