Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Station Montzen

Urbex fotografie station Montzen en Hombourg

Zondag 21 juli 2019 aan de voormalige stations Montzen en Hombourg een bezoek gebracht. Beide stations worden als sinds 1957 niet meer gebruikt. De grote hal van station Montzen staat er nog steeds en het station van Hombourg is gerestaureerd. Rondom het station van Hombourg is een museum met diverse oude rijtuigen, goederenwagens en twee locomotieven waarvan één rijvaardig. Tijdens mijn bezoek was de beheerder en conservator aanwezig, waardoor ik de gelegenheid kreeg rond te wandelen en foto's te maken. 

Je komt van alles tegen

Montzen zoutafzetting

Station Homburg

Station Homburg

Station Homburg

Station Homburg

Station Homburg

Station Hombourg

Opmerkingen

26.06.2022 11:21

Roland van Os

En...Hoe bevalt de UrbEx?
Vind het persoonlijk wel altijd "leuk en apart" om te doen.
Heb ook albums staan op https://jomeroma.nl.

27.06.2022 12:26

Fred de Langen

Hoi Roland, ik vindt het wel leuk, maar jaag er niet echt op, als het toevallig op het pad komt wordt ik wel nieuwsgierig. Ik zie dat jij het vaker opzoekt.

15.07.2020 09:18

Wendy

Beste Fred, Prachtige foto's! Ik ga volgend weekend met mijn neefje naar deze Urbex locaties. Een kleine Urbex in wording van 10 jaar. Zijn ze beiden nog goed begaanbaar en interessant? Mvg Wendy

15.07.2020 11:12

Fred de Langen

Hoi Wendy
Leuke plek en goed en veilig begaanbaar. Of je bij de oude treinen kunt weet ik niet, de locatie is niet altijd open. Veel plezier.