Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Tiel 23 maart 2020;

Prachtig weer 8 graden zon en oosten wind (windkracht 4), toch maar even een rondje Tiel zolang wij nog niet opgehokt zitten, maar na het gedrag van veel mensen in het afgelopen weekend, kan dat zomaar realiteit worden tijdens de Coronacrisis.

Naast prachtige bloesem zag ik veel dingen en dieren die een foto waard waren.

In de Waal tegenover restaurant de 3 zussen is tijdens het hoge water een pilon weggevaren, het kan niet anders of de boot moet ook schade hebben opgelopen.

Aangekomen bij het inudatiekanaal stond daar bergingsbedrijf Gerritse Tiel om iets op te vissen, wat dit zou zijn werd flauw verhuld, maar na even wachten kwam daar een brommer omhoog getakeld.

Verderop onderaan de dijk werd geoefend in schapendrijven en op 1,5 meter even een praatje gemaakt met de gapassioneerde hobbyist. 

Iets verderop zag ik in mijn ooghoek een fazantenpaartje, maar voordat ik mijn camera maar kon richten begonnen drie schapen te blaten en weg waren de fazanten.

Al met al een fijn rondje Tiel.