Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Zoelen

8 april 2020 "In de krant, volle maan en de Betuwe staat weer in bloei".

Vorige week werd ik door Tessa Ariaans van de Gelderlander benaderd of ik in was voor een intervieuw over mijn passie "fotografie"? Dat leek mij wel leuk en ik moet zeggen het is een leuk artikel in de Gelderlander van 7 april geworden met een paar foto's van mijn persoontje. 

In de nacht van dinsdag 7 en woensdag 8 april stond de maan heel dicht bij de aarde en door de heldere lucht (weinig vliegverkeer) was deze mooi te zien, dus om even over 5 uur vanochtend ook maar even een foto gemaakt. "dinsdag 7 april 20.10 uur, stond hij op de kleinste afstand dit kalenderjaar: 356.908 kilometer van de aarde. Hierdoor leek de volle maan van vannacht 7 procent groter dan normaal".

Na het ontbijt gelijk maar een rondje omgeving Tiel genieten van de Betuwe in bloei en het gekwetter van de vogels. Ook nog even een blik geworpen op de nieuwbouw langs de Waal (Echtelsedijk).