Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Zonsondergang en watersport Culemborg 20 juli 2020;

 

17 juni 2020 bezocht ik Culemborg, tijdens het wandelen en het fotograferen, kreeg ik zin bij het zien van de spoorbrug, veerpont en de haven om een keer terug te komen voor een avondsessie, "Zonsondergang".

Dinsdag 20 juli brak de lucht ineens mooi open na een hele middag bewolking, dus hup de camera's gepakt en op weg naar Culemborg. .

Om 20:45 uur arriveerde ik bij de veerpont, een geliefde plek bij het water en de haven voor wandelaars en fietsers, een plek met meerdere bankjes en een leuk prieel. In de paar uur dat ik aanwezig was kwamen er meerdere mensen even over het water uitkijken.

De lucht werd mooi, het blijft altijd afwachten wat er door de natuur voorgeschoteld wordt, veel of geen wolken, scherp licht etc.

Gelukkig was er plezier -en beroepsvaart, Triton scouting hield een roeiwedstrijd, er was een waterskier actief bezig en er waren meerdere luchtballonnen aanwezig. Kortom er was veel te zien en te fotograferen.

verschil van snelheid

Triton Scouting Culemborg

Triton Scouting Culemborg

Triton Scouting Culemborg

Triton Scouting Culemborg

Triton Scouting Culemborg

Triton scouting

Opmerkingen

22.07.2020 08:09

Rony Put

een heel mooie reportage van water en luchten..knap

22.07.2020 20:22

Fred de Langen

Rony dank je weer voor deze fijne reactie.