Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Rondje Tiel Wetlands;

Dinsdag 28 juli een rondje door de Wetlands, op weg naar de Wetlands eerst een snelle blik op de bouwwerkzaamheden van de appartementen in de Hoveniersweg achter de gevel van de oude gevel van de Ark. Het schiet op wat betreft de hoogte.

Daarna een blik werpen op de nieuwe Waalkade, deze fase is bijna af en zoals jullie kunnen zien hebben de meeuwen het goed naar de zin.

Op de Ophemertsedijk zie ik ineens een bord theetuin, op de terugweg even kijken en wat foto's maken voor de facebook pagina dit-is-rivierenland.

Ik passeer ook nog het oude winkelpand van de Aldi en het verlaten noodgebouw. Twee weken geleden zijn ze verhuist naar het nieuwe winkelcentrum en gaat dit binnenkort tegen de vlakte en komen er appartementen. 

Wat een feest weer in de Wetlands, zoveel kleur, de luierende koeien en zo leuk, een invulling van de vakantie in 2020 "lekker picknicken met je familie in de Wetlands". 

Op de terugweg onderaan de dijk gewandeld en een kijkje genomen bij de theetuin.

Dit is een initiatief van Isis de dochter des huizes en Isis wil geld verdiennen voor haar droom "6 maanden lang op een driemaster zeilen, retourtje Caribische eilanden studeren en zeilen".  Ik heb haar beloofd om op de facebookpagina Dit-is-Rivierenland reclame voor haar te maken. 

 

De meeuwen hebben de nieuwe Waalkade al geconfisceerd.

de theetuin van Isis

de theetuin van Isis

de theetuin van Isis

de theetuin van Isis

de theetuin van Isis

nog even en dan wordt dit allemaal gesloopt en komen er appartementen.

vakantie invulling 28 juli 2020

opruiming van gevaarlijk dood hout.