Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Begin van het Najaar;

Woensdag 9 september een van mijn lievelingsrondjes gewandeld vanuit Tiel naar het bos in Zoelen en terug (goed 11 kilometer).

Vandaag eerst even gekeken bij de nieuwbouw in de Esdoornstraat, de eerste mensen wonen er al. Mooie sociale huurwoningen en appartementen.

Vanuit de Esdoornstraat naar de Sportparklaan bij de dode Linge, daar via het viaduct de A15 en de Betuweroute over richting Zoelen, om via de oprijlaan het landgoed te betreden en te gaan afstruinen naar Paddestoelen.

Het was stil op het landgoed, weinig wandelaars en ook weinig paddestoelen. Verwacht dat ik voor mooie foto’s naar een andere locatie zal moeten, het landgoed ziet er op dit moment erg aangeharkt uit, niets mis mee, veel oude gevaarlijke bomen worden er geruimd, slootkanten gemaaid, maar de spanning om iets moois (wilds) aan te treffen wordt zo erg klein.

Op de terugweg nog een boomgaard ingewandeld en dan zie je, dat niet iedere bloesem het lukt om een mooie vrucht te worden.

Ondanks een saaie grijze lucht toch 21 graden, gewoon warm met wandelen.

Predikbroedersweg Tiel

herfstinten

jeuk

Dorst

Pompoenen