Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Straatfotografie;

Een van de mooiere disciplines van de fotografie.

Vanaf eind 2016 loop ik met mijn camera(s) door steden en dorpen, uiteraard is het makkelijker om spannende straatfoto's te maken in de grote steden. Toch kom je ook verrassende momenten tegen in kleinere steden en dorpen.

Als fotograaf moet je alert zijn en durven vastleggen. Door de snelheid van moeten handelen, gaat het ook wel eens fout en ben je het moment kwijt en heb je niet de foto of een hele slechte. 

Vaak worden straatfoto's in zwart wit gepresenteerd, omdat het spannender ervaren wordt en dat men dit elkaar aanpraat. Kleurenfoto's doen voor mij niet onder, soms kan kleur juist alleen de echte sfeer weergeven. Ik hou dus van beide.

De komende tijd zal ik vanuit mijn archief hier wat plaatsen en uiteraard hoop ik ook nieuwe foto's te kunnen plaatsen.

Start opbouw 23 september 2020.

Opmerkingen

02.10.2020 09:17

Elise

Wat een leuke foto's!!! Heb ze een paar keer bekeken met enige "jaloezie". Echt schitterend. Ik moet ook vaker gaan lopen MET de camera😉
Mij complimenten 👍👍

02.10.2020 09:51

Fred de Langen

Wat een leuke reactie Elise, dankjewel. Met je camera door een stad wandelen is zo leuk, zoveel onderwerpen en soms bij thuiskomst kiep je sommige foto's zo in de prullenbak en soms ben je heel blij.

27.09.2020 07:17

Hans vd Pol

Bijzonder mooi Fred. Doorbladeren betekende voor mij een wandeling door heden, waar wij soms zomaar aan voorbij lopen en het vergeten op te slaan. Zonde toch.

27.09.2020 07:26

Fred de Langen

Fijne reactie Hans, dankjewel.