Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Het Bos in;

Zondagavond 11 oktober 2020 en maandagmorgen 12 oktober 2020 buienradar geraadpleegd en het zag er goed uit, paar uur droog af en toe en een zonnetje en rond 12 uur een kleine kans op een buitje.

Dus de spullen gepakt voor een wandeling in mijn oude bos te Veenendaal. Ik schrijf mijn oude bos, omdat ik van 1992 tot eind 2001 vijf minuten lopen er bijna naast woonde en er wekelijks wel in te vinden was.

Vandaag wilde ik naast even lekker wandelen, graag paddestoelen fotograferen, ik mag zeggen ik heb genoten en vele mooie exemplaren gezien en vastgelegd.

Bleef het droog? Nee :) aan het eind ging het eerst zachtjes regenen, maar het was al snel raadzaam alles in de fototas te doen en de regenhoes erover heen te doen, capuchon op want het hoosde ineens. In een heerlijke regenbui met een aangename temperatuur (geen wind) terug gewandeld naar de auto.

mooi rokje

een muur van varens.

Opmerkingen

14.10.2020 06:52

Rony Put

zo moest t op fb zelf ook kunnen, heerlijke beelden mooi in t groot

14.10.2020 07:43

Fred de Langen

Ja Rony inderdaad, kwaliteit foto's is echt laag op FB. Was weer fraai in het bos.