Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Kaapse Bossen Doorn;

Heerlijk gewandeld in het Kaapse bos woensdag 14 oktober 2020, genieten van de herfstkleuren en de pracht van de paddestoelen.

Vanwege de herfstvakantie was ik natuurlijk niet alleen in het bos vandaag, ik mag zeggen :het was best druk", maar als je de hoofdroute verlaat is het ineens stil, hoor de vogels en kun je rustig foto's maken.

Op de hoofdroute is het zelfs zo erg dat mensen op elkaar staan te wachten en als je je plastic zak neerlegt om je knie op te rusten (voorkomen van een natte knie), zijn er zelfs die vragen, "mag ik even eerst"?

Het moet niet gekker worden. Ik keek vriendelijk om en mijn opmerking was voldoende om haar af te laten druipen en een boze blik van haar man te ontvangen :). 

Halverwege kwam ik een mede FB gebruiker tegen die regelmatig iets plaatst in een specifieke groep "op stap naar mooie plekjes!", uiteraard even een gezellig praatje gemaakt.