Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Kaapse Bossen Doorn;

Heerlijk gewandeld in het Kaapse bos woensdag 14 oktober 2020, genieten van de herfstkleuren en de pracht van de paddestoelen.

Vanwege de herfstvakantie was ik natuurlijk niet alleen in het bos vandaag, ik mag zeggen :het was best druk", maar als je de hoofdroute verlaat is het ineens stil, hoor de vogels en kun je rustig foto's maken.

Op de hoofdroute is het zelfs zo erg dat mensen op elkaar staan te wachten en als je je plastic zak neerlegt om je knie op te rusten (voorkomen van een natte knie), zijn er zelfs die vragen, "mag ik even eerst"?

Het moet niet gekker worden. Ik keek vriendelijk om en mijn opmerking was voldoende om haar af te laten druipen en een boze blik van haar man te ontvangen :). 

Halverwege kwam ik een mede FB gebruiker tegen die regelmatig iets plaatst in een specifieke groep "op stap naar mooie plekjes!", uiteraard even een gezellig praatje gemaakt.

Opmerkingen

15.10.2020 17:18

Tonny Bijstra-Huijbens

wat zijn jouw foto's mooi Fred, een aantal heb ik die dag ook gemaakt in een andere setting. het was een prachtige dag om er op uit te gaan.

15.10.2020 18:31

Fred de Langen

Tonny hartelijk dank voor je reactie. Het was erg leuk om je te ontmoeten en ja het was een fijne dag om buiten te zijn.

14.10.2020 19:02

willem

weer een geweldige mooie sreie FRED

14.10.2020 19:25

Fred de Langen

Weer een fijne reactie Willem, dankjewel.