Blog

Foto-Fred

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred de Langen een gepassioneerd fotograaf met een voorkeur voor steden, architectuur, landschappen, mensen en dieren.

Waterpeil Waal stijgt snel,

Donderdag 16 juli 2021, gelukkig blijft ons de Limburgse Belgische en Duitse ellende bespaard. Het waterpeil van de Waal stijgt snel, net als in de zomer van 2013, maar zal niet het nivo bereiken van 1995. 

Vandaag een kijkje genomen bij de Waalkade waar ik ook toevallig getuige was van het plaatsen van een oud stuk stadsmuur bij een van de Tielse coupures (dacht heel even, toen ik aan kwam wandelen, dat men de coupures gingen sluiten).

Voordat ik naar de Waalkade ging, ben ik eerst richting Echteld gegaan om een hele mooie berm vol bloemen te fotograferen en bloeiende aardappelvelden.  

Bij de houtzagerij/handel waar de bloemenbedden ingezaaid zijn, zag ik ook een groot kippenhok met één hele slimme kip, een kip met een rood potlood :) 

De bloeiende aardappelvelden hebben twee kleuren wit en rood (wit voor de bruine schil en rood voor de rode schil aardappel).

Aangekomen bij de Waalkade zag ik een auto staan die met de banden al in het water stond, ik hoop oprecht dat de eigenaar tijdig genoeg is om schade te voorkomen, idem voor de fietseigenaar.

 

wat moet een kip met een rood potlood?